REKLAM

İLÇELERDE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

kategorisinde, 23 Nis 2025 - 14:11 tarihinde yayınlandı
İLÇELERDE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ilçelerde büyük bir coşku ve katılımla kutlandı. Çameli ilçesinde de renkli kutlamalar oldu. Kutlama programına İlçe Kaymakamı Talha Tunahan Yıldırım, Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve eşi İlkin Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Suat İşcen, İlçe Emniyet Amiri Bilal Cingör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz ile kardeş ülke Azerbaycan’ın Bilesuvar Rayonu’ndan ilçemize gelen Mübariz İbrahimov adına Tahsil Kompleksi öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın coşkulu bir şekilde okunmasıyla başladı. Ardından öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları gösteriler izleyicilerden büyük alkış aldı. Ayrıca, Azerbaycan’dan gelen öğrenciler de kendi kültürlerine özgü hazırladıkları özel gösterileri sahneleyerek programa renk kattılar.

Programın sonunda ise 23 Nisan’a özel düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Haber Editörü : Tüm Yazıları
Yorum Yaz